Ingredientai:
- lavašas – 2 lakštai
- malta mėsa – 140 g
- svogūnas – 1/2 galvos
- paprika – 1 vnt
- pomidoras – 1 vnt.
- kukurūzai – 60 g
- kietas sūris – 100 g
- pomidorų padažas – 60 g
Paruošimas:
Faršą pakepinkite kartu su smulkintu svogūnu, kol iškeps. Druska ir pipirai pagal skonį.
Papriką ir pomidorą supjaustykite žiedais, sūrį sutarkuokite stambia tarka .
Pita duonos lakštą patepkite pomidorų padažu ir išdėliokite maltą mėsą, paprikas, pomidorus ir kukurūzus.
Pabarstykite tarkuotu sūriu ir uždenkite antruoju pita duonos lakštu. Užlenkite kraštus ir viršutinę pita duonos dalį aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepti 180 C temperatūroje 20 min.
Gero apetito!