Ingredientai:
- Meduoliai – 600-800 g
- grietinė – 500 g
- Cukraus pudra – 100-150 g
- Bananai – 2 vnt.
- Kiviai – 3 vnt
- Mak 4-6 ch.l.
- Pieninis šokoladas
Paruošimas:
Meduolius supjaustykite mažais kubeliais.
Kremui sumaišykite grietinę ir cukraus pudrą.
Spyruoklinę formą išklokite maistine plėvele ir padėkite pirmąjį meduolių sluoksnį bei patepkite kremu. „Pyragą” užsandarinkite šaukštu.
Pabarstykite aguonomis, tada išdėliokite bananus, supjaustykite apskritimais.
Pakartokite meduolių ir grietinėlės sluoksnį.
Dar kartą pabarstykite aguonomis ir išdėliokite kivius, supjaustykite apskritimais.
Pakartokite meduolių ir grietinėlės sluoksnį.
Uždenkite gatavą pyragą maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą, kad mirktų per naktį.
Tada nuimkite maistinę plėvelę ir pyragą apverskite ant didelės plokščios lėkštės ir apibarstykite tarkuotu šokoladu.
Gero apetito!