Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kvapus ir gaivus melionų šerbetas namuose

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!

Ingredientai:

melionas (minkštimas) – 400 g
grietinėlė (riebumas 20% ir daugiau) – 400 g
cukrus – 70 g

Paruošimas:

Meliono minkštimą sumalkite blenderiu .

Šaltą grietinėlę ir cukrų plakite mikseriu iki standžių putų, apie 4-5 minutes.

Tada mikseriu sumaišykite kreminį mišinį su meliono tyre, kol pasidarys vienalytė, erdvi tekstūra.

Gautą masę supilti į šaldymui skirtą indą, uždengti dangčiu ir padėti į šaldiklį. Šaldykite mažiausiai 10 valandų, kas 2 valandas pamaišydami, kad šerbetas būtų minkštas, erdvus ir be didelių ledo kristalų.

Sudėkite gatavą šerbetą į dubenėlius naudodami specialų šaukštą. Patiekite iš karto!

Mėgaukitės!

202

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!
Taip pat skaitykite:  Karšti „tinginiai“ su grybais: tingus užkandis per kelias minutes
Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.