Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kukurūzų paruošimas žiemai: skonis kaip šviežias

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!

Saldžiųjų kukurūzų skoniu galėsite mėgautis ištisus metus. Norėdami tai padaryti, turite žinoti labai paprastą konservavimo būdą, kurio dėka kukurūzai puikiai išlaiko savo skonį. Kukurūzus, konservuotus su druska ir cukrumi, vėsioje vietoje galima laikyti dvejus metus.

Paruoškite kukurūzus nupjaudami viršų ir apačią. Kopūstų galvas sudėkite į trijų litrų talpos indą.

Į trijų litrų stiklainį supilkite 1,5 šaukšto druskos, 1 šaukštą cukraus ir užpilkite verdančiu vandeniu.

Didelės keptuvės dugną išklokite kelis kartus perlenktu rankšluosčiu. Užpildykite keptuvę verdančiu vandeniu ir sudėkite į jį cilindrus su kukurūzais.

Padėkite keptuvę ant viryklės ir sterilizuokite 30 minučių ant vidutinės ugnies. Užsukite dangtelius.

Žiemą šie kukurūzai teiks didelį malonumą ir padės kelioms minutėms pasinerti į vasarą.

194

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!
Taip pat skaitykite:  Šis kotletų receptas plinta žaibiškai: pigu, greita ir labai skanu
Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.