Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujienos pagal kategoriją:

Mityba ir receptai
Viliojantis skanus, švelnus ir liesas šokoladinis pyragas. Lengviausias receptas!

Noriu savo šeimą pamaloninti kažkuo neįprastu ir skaniu, bet neturiu nei laiko, nei jėgų kulinariniams..

Į torto formą įdėkite 6 butelius ir būsite nustebinti rezultatais

Turint šiek tiek kūrybiškumo, lengva nustebinti net profesionalius konditerius. Gražus ir neįprastas vaisių pyragas be..

Receptas iš Nicos: Trapios tešlos pyragas su šviesia rūgščia vyšnia

INGREDIENTAI :● sviestas – 200 g;● kiaušinis — 1 vnt.● cukrus – 0,5 stiklinės● kvietiniai..

Erdvus ir švelnus: „SSRS omleto“, kurį vaikai valgė darželyje ir pionierių stovyklose, receptas

Vaikystės prisiminimai dažnai persipina su švelnumu ir gardžiais patiekalais. Vienas iš tokių, kuris daugeliui kelia..

„Teisingas“ omletas: kodėl jo verdant negalima įpilti pieno

Sunku įsivaizduoti pusryčius be kiaušinių. Kiaušiniai – ne tik produktas, tai tikras maistinių medžiagų, vitaminų..

Kaip paruošti kinų drakono salotas Naujiesiems metams, kurios pritrauks sėkmės

Naujųjų metų proga siekiame nustebinti svečius kažkuo nauju ir simbolišku. Kinijos drakono salotos ne tik..

Visiems patiks: 5 nepelnytai pamirštos salotos iš SSRS

Kai kalbame apie sovietinės virtuvės salotas, iškart į galvą ateina Olivier, Vinaigrette ir Mimosa. Tačiau..

5 paprasti baravykų paruošimo žiemai būdai: nuo džiovinimo iki marinavimo

Prasidėjus rudeniui, kai miškai prisipildo grybų aromato, metas nuimti gausų drebulinių baravykų derlių. Šios raudonplaukės..

Koks revoliucinis būdas be jokio vargo virti kiaušinienę.

Kiekvieną rytą susiduriame su ta pačia rutina: paruoškite pusryčius, o tada skirkite laiko keptuvės plovimui...

Koks revoliucinis būdas be jokio vargo virti kiaušinienę.

Kiekvieną rytą susiduriame su ta pačia rutina: paruoškite pusryčius, o tada skirkite laiko keptuvės plovimui...

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.