Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujienos pagal kategoriją:

Mityba ir receptai
Skanūs glaistyti varškės sureliai savo rankomis. Skanu ir sveika!

Ingredientai: varškės sūris 9% – 150 g,šokoladas 75-80% – 50 g,cukraus pudra – 1 valgomasis..

Traškūs ir aromatingi agurkai pomidoruose žiemai

Traškūs agurkai pomidoruose – tikra Dievo dovana tiems, kurių agurkai pernokę, o pomidorai neatitinka standartų...

Sveika mityba: geriausios salotos ir užkandžiai kūno formų ir energijai išlaikyti!

Sveika mityba yra raktas į gerą sveikatą, energiją ir puikią fizinę formą. Šiuolaikiniame pasaulyje, kur..

Kokia druską naudojant jūsų rauginti kopūstai taps traškūs?

Prasidėjus rudeniui, daugelis šeimininkių ruošia kopūstus, tačiau ne kiekviena gali pasiekti idealų skonį ir tekstūrą...

Blyneliai su bulvių įdaru – paprasti, greiti ir skanūs

Paprastas ir prieinamas patiekalas, kurio mane išmokė mama. Ingredientai: Blynams: Įdarui: Paruošimas: Dubenyje sumaišykite kefyrą..

Kvepianti vištiena su „barzdotomis“ bulvėmis, kepta orkaitėje

„Barzdotųjų“ bulvių pavadinimas kilęs iš papildomo bulvių košės sluoksnio, kuris padengia gumbus ir sukuria skanią..

Kaip patikrinti sviesto natūralumą šiltame vandenyje

Sviestas dažnai pasirenkamas dėl riebumo ir augalinių priedų trūkumo, tačiau net ir brangiuose variantuose gali..

Jautienos kepsnys su svogūnų padažu: puikūs rezultatai net sumažinus biudžetą

Jis džiugins savo sultingumu ir švelnumu, o ypatingas svogūnų padažas suteiks skonio gilumo. Ingredientai: Paruošimas:..

Šalies kepsnys: greitas receptas visai savaitei

Paruošiamas greičiau nei įprastai, išlaikant sodrų skonį dėl harmoningo ingredientų ir aromatingų prieskonių derinio Ingredientai:..

Naujas „šedevras“ iš bulvių. Sotūs mėsos suktinukai: net nespėjo atvėsti, suvalgo per minutę

Bulvių mėsa yra sotus ir burnoje tirpstantis patiekalas, kuriame kažkaip dera paprastumas ir elegancija, todėl..

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.