Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip paruošti kinų drakono salotas Naujiesiems metams, kurios pritrauks sėkmės

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!

Naujųjų metų proga siekiame nustebinti svečius kažkuo nauju ir simbolišku. Kinijos drakono salotos ne tik džiugins savo skoniu, bet ir simbolizuoja ateinančių metų globėją. Manoma, kad įtraukus šį simbolį į šventinį meniu, sėkmė ir klestėjimas pritrauks visus metus. Šiame straipsnyje išsiaiškinkime, kaip paruošti šį gerą savijautą žadantį patiekalą.

Kinijos drakono salotų paruošimo Naujiesiems metams receptas ir žingsniai

Ingredientai:

  • Kiauliena – 350 g
  • Švieži burokėliai – 1 vnt.
  • Morkos – 2 vnt.
  • Baltasis svogūnas – 2 vnt.
  • Baltasis cukrus – 1 šaukštelis.
  • Karštieji raudonieji pipirai – 1 vnt.
  • alyvuogių aliejus – 100 ml
  • Švieži krapai – 40 g
  • Vyno actas – 1 valgomasis šaukštas.
  • Sojų padažas – 3 šaukštai.
  • Druska – pagal skonį

Paruošimas:

  1. Paruoškite kiaulieną. Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais ir kepkite alyvuogių aliejuje su pridėtu cukrumi ant vidutinės ugnies apie 30 minučių. Jei reikia, įpilkite šiek tiek verdančio vandens, kad mėsa nepridegtų.
  2. Paruoškite daržoves. Burokėlius ir morkas sutarkuokite, tada giliame dubenyje sumaišykite su sojos padažu.
  3. Paruoškite likusius ingredientus. Susmulkinkite papriką ir svogūnus ir sudėkite į keptuvę likus 15 minučių iki mėsos paruošimo.
  4. Sumaišykite visus ingredientus. Keptuvės turinį su mėsa suberkite į lėkštę su burokėlių ir morkų mišiniu. Salotas užpilkite actu ir alyvuogių aliejumi, gerai išmaišykite ir palikite šaldytuve 2 valandoms, kad geriausiai įsigertų skoniai.
  5. Padavimai. Prieš patiekdami salotas papuoškite smulkintais krapais.

Šios salotos ne tik žada išskirtinį skonį, bet ir pradžiugins naujųjų 2024-ųjų Drakono metų simbolį. Mėgaukitės skonių harmonija ir tikėkite sėkme į jūsų namus šį šventinį laikotarpį ir visus ateinančius metus.

232

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!
Taip pat skaitykite:  Geriausias desertas iš varškės – Trapios tešlos pyragas su varške
Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.