Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Geriausias pusryčių maistas pilvo riebalams numesti

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!

Pusryčiai yra ne tik pirmasis dienos valgis, bet ir svarbus sveikos gyvensenos ir svorio kontrolės elementas. Tinkami pusryčiai gali būti puikus sėkmingos dienos pagrindas, jei juose gausu būtinų maistinių medžiagų, baltymų ir sveikųjų riebalų. Šiame straipsnyje pristatome penkis produktus, kurie padės atsikratyti pilvo riebalų ir išlaikyti optimalų svorį.

5 pusryčių patiekalai, kurie netenka pilvo riebalų

1. Lašiša

Lašiša – puikus būdas pradėti dieną. Šioje riebioje žuvyje ne tik gausu baltymų, bet ir sveikųjų riebalų, tokių kaip omega-3 riebalų rūgštys, kurios padeda palaikyti širdies ir kraujagyslių sveikatą. Lašiša taip pat yra jodo šaltinis, kuris padeda normalizuoti medžiagų apykaitą. Įtraukite jį į savo pusryčius, iškeptą arba ant ruginio skrebučio, ir jausitės sotūs bei energingi, todėl visą dieną išvengsite užkandžių ir papildomų kalorijų.

2. Kiaušiniai

Kiaušiniai yra puikus baltymų šaltinis, padedantis ilgiau jaustis sotiems. Nepaisant mitų apie kiaušinių trynių pavojų, juose yra organizmui reikalingų sveikųjų riebalų ir vitaminų. Kiaušiniuose esantys sveiki riebalai padeda greitai jaustis sotiems ir pagerinti bendrą sveikatą. Norėdami pasiekti norimų rezultatų, sutelkite dėmesį į kiaušinių valgymą protingais kiekiais, vengdami per daug vartoti sočiųjų riebalų, kurių yra svieste ir sūryje.

3. Obuoliai

Obuoliai yra ne tik skanūs, bet ir sveiki svorio metimo vaisiai. Obuoliuose esantis pektinas padeda apriboti riebalų įsisavinimą į ląsteles ir padeda sumažinti visceralinius riebalus, kurie dažniausiai kaupiasi pilvo srityje. Į savo rytinį meniu įtraukite obuolių, kad medžiagų apykaita būtų optimali ir sumažintų riebalų kaupimosi riziką.

4. Greipfrutas

Greipfrutas yra žinomas dėl savo svorio metimo savybių. Tyrimai rodo, kad greipfrutų valgymas prieš valgį padeda sumažinti suvartojamo maisto kiekį ir išlaikyti sotumo jausmą. Šis vaisius sulėtina cukraus pasisavinimą, o tai padeda kontroliuoti gliukozės kiekį kraujyje. Stenkitės valgyti visą greipfrutą, o ne sulčių pavidalu, kad gautumėte kuo daugiau naudos iš jo maistinių medžiagų.

Taip pat skaitykite:  Unikauskas atskleidė tiesą apie obuolių actą: kiti to nežino

5. Chia sėklos

Chia sėklos buvo vadinamos „supermaistu“ dėl savo didelės maistinės vertės. Juose gausu skaidulų ir jie gali sugerti daug vandens, pavirsdami į gelį panašia medžiaga, padedančia ilgą laiką jaustis sočiai. Pridėkite chia sėklų į kokteilius, košę ar salotas arba gaminkite chia pudingą. Norėdami tai padaryti, sumaišykite 3-4 šaukštus chia sėklų su 250 ml augalinio pieno ir palikite šaldytuve per naktį. Ryte pridėkite vaisių, kad pusryčiautumėte skanius ir sveikus.

187

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!
Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.