Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Dienos patiekalas! Cukinijų suktinukas su pievagrybiais ir sūriu

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!

Norėčiau visus pavaišinti labai skaniu cukinijų vyniotiniu įdarytu daržovėmis ir sūriu. Nors iš karto pasakysiu, kad įdaras gali būti bet koks, pavyzdžiui, lydytas sūris su žolelėmis ar kumpiu, kepta malta mėsa su daržovėmis ir pan. apskritai, ko pakanka tavo vaizduotei? Gaminimo procesas yra labai paprastas ir visiems prieinamas, todėl gaminkite drąsiai. Padėkite sau savo sveikatai.

Ingredientai:

Tešla:

  • 2 mažos cukinijos
  • 1 mažas svogūnas
  • 3 kiaušiniai
  • 1 puodelis miltų
  • 1 šaukštelis kepimo milteliai
  • druskos, pipirų pagal skonį

Užpildymas:

  • 1 mažas svogūnas
  • 1 vidutinė morka
  • 300 gr. pievagrybiai
  • 1 vidutinio dydžio pomidoras
  • 2 valg. grietinės (tirštos)
  • 100 gr. kietasis sūris
  • 1-2 valg. augalinis aliejus
  • druskos, pipirų pagal skonį

Paruošimas:

Tešla. Cukiniją ir svogūną sutarkuokite smulkia tarka. Jei masė labai vandeninga, ją šiek tiek išspauskite. Įmuškite kiaušinius, išmaišykite. Tada suberkite miltus su kepimo milteliais, druska ir pipirais pagal skonį. Gerai išmaišykite.

Kepimo skardą uždenkite pergamentu ir sutepkite augaliniu aliejumi.
Tešlą dėkite ant pergamento 1 cm storio stačiakampio formos.
Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol paruduos.
Išimkite gatavą pyragą iš orkaitės ir, kol karštas, susukite į ritinį kartu su pergamentu. Užpildymas. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite kubeliais pjaustytą svogūną iki šviesiai auksinės rudos spalvos. Sudėkite tarkuotas morkas ir kubeliais pjaustytus grybus. Troškinkite 10 minučių, tada sudėkite nuluptą ir smulkiai pjaustytą pomidorą. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį ir troškinkite, kol daržovės bus paruoštos. Pačioje pabaigoje supilkite grietinę, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies .

Išvyniokite cukinijų suktinuką ir išimkite pergamentą. Tolygiai paskleiskite karštą įdarą ir ant viršaus pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.
Atsargiai susukite, suvyniokite į foliją ir palikite įdarą, kol atvės. Aš taip pat įdėjau į šaldytuvą kelioms valandoms)

Taip pat skaitykite:  Šie karšti sumuštiniai sužavės visus: kartosite ne kartą

Tada supjaustykite vyniotinį į gabalus ir galėsite sau padėti!!!

Gero apetito!

110

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!
Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.