Ingredientai:
Miltai – 1,5 stiklinės
Pienas – 1 stiklinė
Cukrus – 2 šaukštai. šaukštai
Kiaušinis – 1 vnt
Rafinuotas aliejus – 2 šaukštai. šaukštai
Soda – 0,5 arbatinio šaukštelio
Druska – 1 žiupsnelis
Paruošimas:
Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus: cukrų, druską, miltus ir soda.
Atskirai plakite kiaušinį su pienu ir augaliniu aliejumi mikseriu iki purių putų. Masė turėtų padidėti.
Sausus ingredientus sumaišykite su pieno mase
Blynus kepame įkaitintoje sausoje keptuvėje, šaukštu išmušant tešlą, kepame, kol pasirodys burbuliukai.
Apverskite medine mentele ir apkepkite iš kitos pusės.
Gero apetito!