Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Receptą seniai sužinojau iš draugo ir iki šiol mėgstu jį gaminti: kreminė varškės sriuba su pievagrybiais

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!

Labai maitinanti, aromatinga, malonios tekstūros sriuba tikrai džiugins subtiliu skoniu. Juk grybai ir grietinėlė – tobulas derinys.
Kreminės varškės sriubos su pievagrybiais gaminimo receptas.

Siūlome paruošti sriubą – skanią, apetitą keliančią, kreminę ir varškę su grybais. Jei turite nerūdijančio plieno keptuvę storu dugnu, tuomet keptuvės net nereikia – viską kepsime vienoje keptuvėje. Sotūs, labai skanūs ir lengvai paruošiami, ko dar reikia maloniems pietums?

Ingredientai

  • 30 gramų sviesto;
  • 2 svogūnai (200 gramų);
  • 1 morka (150 gramų);
  • 500 gramų bulvių;
  • 2 skiltelės česnako;
  • 500 g grybų;
  • 1-1,5 litro vandens;
  • 150 g lydyto sūrio;
  • 250 mililitrų grietinėlės 10-22% riebumo;
  • Druska, pipirai pagal savo skonį;
  • Žalia.

Maisto gaminimo instrukcijos

Ant ugnies uždėkite keptuvę storu dugnu. Įdėkite ten sviesto. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite iki auksinės rudos spalvos. Šiuo metu sutarkuokite morkas ir sudėkite į keptuvę. Kepkite su svogūnais 3 minutes.

Kreminės varškės sriubos su pievagrybiais gaminimo receptas.

Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sutarkuokite ir sutarkuokite dvi skilteles česnako. Viską dedame į keptuvę. Grybus supjaustome ne per storais, bet ir ne per plonais griežinėliais, dedame į likusius ingredientus. Troškinkite grybus su daržovėmis 5-7 minutes. Sriubą pasūdykite ir pipiruokite.

Kreminės varškės sriubos su pievagrybiais gaminimo receptas.

Lydytą sūrį sutarkuokite. Į keptuvę supilkite verdantį vandenį. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite, kol bulvės visiškai išvirs. Įpilkite grietinėlės sūrio ir maišykite, kol jis visiškai ištirps.

Kreminės varškės sriubos su pievagrybiais gaminimo receptas.

Įpilkite grietinėlės (galima pakeisti riebiu pienu). Sriubą užvirinkite, paragaukite, jei reikia, įberkite druskos ir pipirų. Suberkite žoleles, išjunkite ugnį ir leiskite sriubai užvirti 10 minučių. Gero apetito!

Taip pat skaitykite:  Salotos su kalmarais ir granatais: skanios ir lengvos salotos jūros gėrybių mėgėjams
236

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!
Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.