Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Subtilios ir išskirtinės salotos „Ledi kaprizas” – tikriems gurmanams!

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!

Ingredientai:

Vištienos krūtinėlė – 300 g
Konservuoti ananasai – 100 g
Kiaušiniai – 2 vnt.
Saldieji pipirai – 1 vnt.
Kepti pievagrybiai – 200 g
Neriebi grietinė (10%) – 50 g
Druska ir pipirai pagal skonį.

Paruošimas:

Vištienos filė išvirkite, kol suminkštės, o kiaušinius – kietai. Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais. Kiaušinius, pipirus, ananasus supjaustykite kubeliais

Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir lengvai pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.

Sumaišykite visus ingredientus ir pagardinkite grietine.

Druska ir pipirai pagal skonį.

Gero apetito!

184

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!
Taip pat skaitykite:  Nuostabūs sekmadienio pusryčiai – Pūkuoti BLYNAI su PIENU
Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.