Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Subtilios ir išskirtinės salotos „Ledi kaprizas” – tikriems gurmanams!

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!

Ingredientai:

Vištienos krūtinėlė – 300 g
Konservuoti ananasai – 100 g
Kiaušiniai – 2 vnt.
Saldieji pipirai – 1 vnt.
Kepti pievagrybiai – 200 g
Neriebi grietinė (10%) – 50 g
Druska ir pipirai pagal skonį.

Paruošimas:

Vištienos filė išvirkite, kol suminkštės, o kiaušinius – kietai. Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais. Kiaušinius, pipirus, ananasus supjaustykite kubeliais

Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir lengvai pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.

Sumaišykite visus ingredientus ir pagardinkite grietine.

Druska ir pipirai pagal skonį.

Gero apetito!

245

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su kitais!
Taip pat skaitykite:  Dienos patiekalas! Cukinijų suktinukas su pievagrybiais ir sūriu
Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.