Saldžiųjų kukurūzų skoniu galėsite mėgautis ištisus metus. Norėdami tai padaryti, turite žinoti labai paprastą konservavimo būdą, kurio dėka kukurūzai puikiai išlaiko savo skonį. Kukurūzus, konservuotus su druska ir cukrumi, vėsioje vietoje galima laikyti dvejus metus.
Paruoškite kukurūzus nupjaudami viršų ir apačią. Kopūstų galvas sudėkite į trijų litrų talpos indą.

Į trijų litrų stiklainį supilkite 1,5 šaukšto druskos, 1 šaukštą cukraus ir užpilkite verdančiu vandeniu.
Didelės keptuvės dugną išklokite kelis kartus perlenktu rankšluosčiu. Užpildykite keptuvę verdančiu vandeniu ir sudėkite į jį cilindrus su kukurūzais.

Padėkite keptuvę ant viryklės ir sterilizuokite 30 minučių ant vidutinės ugnies. Užsukite dangtelius.
Žiemą šie kukurūzai teiks didelį malonumą ir padės kelioms minutėms pasinerti į vasarą.